Zna li neko kontakt za blogger.ba?

Meni jako draga osoba je zaboravila svoj email za ovaj blogger i šifru, tako da osim username-a i adrese blogga nema ništa više i ne može se logovati.

Tražila sam neki kontakt za blogger.ba da im se obratimo, vjerujem da mogu da pomognu u ovakvim slučajevima, ali ništa ne nalazim, što je čudno, ali sam uvjerena da neko od vas zna neku vrstu njihovog kontakta.

rozabelikova
Nisam prihvatila šablon. Na prvu je teškoća, u suštini je bogatstvo i ono ispravno. Jednog dana će mi biti drago.

7 komentara

  1. Bez aktivacijskog maila, kôda ili barem šifre zakonski se nikome ne bi smio dati nalog od neke domene jer je to dokaz kojim se potvrđuje vlasništvo bloga. Ne moraš biti haker da bi znao sva korisnička imena i adrese drugih bloggera.

      1. IP adresa bi mogla poslužiti kao dokaz registracije ako se registrirala na blogger sa istog uređaja, a adminiatratori imaju mogućnost to da provjere. A ako ne uspiju da joj vrate nalog, onda, mada nije neka genijalna ideja, ima opciju da otvori novi blog istog naziva i linkuje taj stari s s istom nickom samo da mu doda npr. broj 2 pa da novi blog bude kao nastavak starog – svjesna sam i ja da nisam rekla neku mudrost, vjerovatno je ovo i njoj palo na pamet, ali želi pristup svom blogu 🙁 u svakom slučaju, sretno 😊

Komentariši